Biomass Refine Technologies BRT Ltd Oy

Etusivu Yhteystiedot Briefly in English

BRT~Ongelmajäte hyötykäyttöön

Biomass Refine Technologies BRT Ltd Oy on kehittänyt öljyvahinkojen torjuntaan BRT® Floating tuotteen, joka perustuu samaan teknologiaan kuin BRT® EverGreen, mutta veden sijasta BRT® Floating -tuotteet imevät ensisijaisesti vain öljyjakeita. Menetelmän avulla myös ongelmajäte pystytään muokkaamaan hyötykäyttöön sopivaksi.

Imeytystuotteita

Tuotevalikoimassamme on imeytyspuomeja ja imeytysmattoja, jotka on tarkoitettu maalla tapahtuvien öljy- ja kemikaalivahinkojen ehkäisemiseen ja puhdistukseen. Imeytyspuomit ja -matot on täytetty BRT Floating ja AllRound imeytysrouheella, joilla on erittäin voimakas kapillaarinen imuteho.


Valmistamme myös erikokoisia puomeja ja mattoja asiakkaittemme omiin käyttötarkoituksiin.

Toimitamme myös kiinteistö-, huoltoasema- ja teollisuuskäyttöön soveltuvia keräilyvaunuja. Vaunuun on kerätty kaikki tarpeelliset materiaalit ja tarvikkeet öljy- ja kemikaalivalumien torjuntaan ja puhdistamiseen. Vaunussa tarvikkeet saa helposti ja nopeasti siirrettyä valuman lähelle.
BRT® Imeytyskassi on kustannustehokas vaihtoehto pienien vuotojen keräykseen. Sopii mm. kiinteistöihin, työkoneisiin, kulkuneuvoihin ja muihin ahtaisiin tiloihin.

Biomass Refine Technologies BRT Ltd Oy / Lukkokatu 14, 05840 Hyvinkää / www.brt.fi / info(at)brt.fi