Biomass Refine Technologies BRT Ltd Oy

Etusivu Yhteystiedot Briefly in English

BRT ~ Imua ja kasvuvoimaa

Biomass Refine Technologies BRT Ltd Oy on kehittänyt kasvualustojen ominaisuuksien parantamiseen tehokkaan BRT® EverGreen -imeytysmassan. Sen avulla kasvi pystyy hyödyntämään veden ja ravinteet kasvun kannalta tehokkaimmin. Kasvuunlähtö tapahtuu nopeasti ja mahdollistaa paremman kasvatuksen myös niukkaravinteisilla ja eroosiolle alttiilla kasvupaikoilla.

Kosteuden ja ravinteiden hallinta

BRT® EverGreen toimii kapillaarisesti joka suuntaan, josta on hyötyä erityisesti turpeen kostutuksessa. Tuote vähentää huomattavasti kasteluun tarvittavan veden määrää, koska kastelu voidaan kohdistaa tarkoin kasvun kannalta tärkeimpään juuristoalueeseen.

Käyttö

BRT® EverGreen sekoitetaan siihen käsiteltävän massan kerrokseen, jossa kasvien juurtuminen tapahtuu. Sekoitettava määrä riippuu parannettavasta kasvualustasta, ollen yleensä 10–30 % kyseessä olevan maa-aineksen määrästä. Tuote soveltuu käytettäväksi kaikkien maapohjaisten kasvualustojen ominaisuuksien parantamiseen, sen käyttö mahdollistaa kasvatuksen esim. niukkaravinteisissa hiekkamaissa.

Maanparannus

BRT® EverGreen -tuotteen käyttö parantaa oleellisesti maa-aineksen viljelyominaisuuksia, nopeuttamalla kasvien juurtumista ja kasvuunlähtöä. Kyseessä ei ole lannoite, vaan kasvualustan parannusaine. Muokattua kasvualustaa lannoitetaan normaalisti. BRT® EverGreen -tuotteen tarjoama vaihtoehto luo uutta viljelymaata ja parantaa olemassa olevan maaperän viljavuutta. Sitä voidaan käyttää ns. kuolleen viljelysmaan uudistamiseen ja sen avulla eroosion tuhoamat maa-alueet on mahdollista saada uudelleen käyttöön. BRT® EverGreen hajoaa itsestään luontoon.

Kompostointi ja kuivakäymälät

BRT® EverGreen tehostaa kompostien ja kuivakäymälöiden toimintaa parantamalla niiden kosteustasapainoa. Kuivikkeen seassa käytettynä se pienentää merkittävästi hajuhaittoja. Täysin biohajoava imeytysmassa sopii kaikkien orgaanisten kuivikkeiden lisäaineeksi.

Biomass Refine Technologies BRT Ltd Oy / Lukkokatu 14, 05840 Hyvinkää / www.brt.fi / info(at)brt.fi